Tombola

Speel bingo bij Tombola

Tombola de leukste bingosite van Nederland biedt leuke spellen waarbij de focus ligt op bingo. Tombola heeft als één van de weinig bingosites een licentie gekregen van de Nederlandse kansspelautoriteit. Dit is een garantie dat het spelbedrijf serieus is en zich houdt aan alle geldende wetten en afspraken. U kunt nu vertrouwd bingo spelen tegen vele landgenoten die net als u liefhebber zijn van het spel.

Tombola bingo Nederland is de gezelligste online bingogemeenschap waar je legaal bingo mag spelen. Er zijn dagelijks duizenden bingospelers actief, ze genieten van de beste bingospellen en houden contact met elkaar via de chatbox in het speelscherm.

Unieke online bingovarianten

Als het gaat om unieke online bingovarianten, is Tombola moeilijk te verslaan, ze hebben een uitgebreid aanbod van leuke bingospellen met elk hun eigen limiet. Bingokaarten zijn beschikbaar voor alle budgetten, speel zo veel of zo weinig als u maar wilt. Kies de gratis spelen om te oefenen en zet wat geld in als u een leuke geldprijs wilt winnen. Er zijn bingokaarten van een klein bedrag en kaarten waarvan de prijs hoger ligt. Het prijzen geld dat u kunt winnen is afhankelijk van de totale inleg per ronden hoe meer mensen meedoe en hoe hoge de kaartprijs, hoe hoger het prijzengeld.

Tombola heeft een verrassende manier van bingospelen

De eigen exclusieve software is verreweg het grootste voordeel dat Tombola heeft ten opzichte van andere bingosites,. Het creëert een volledig unieke ervaring voor u als speler, een ervaring die u zult waarderen.  

Voor bekende varianten met 75 of 90 ballen in het spel voegt Tombola exclusieve grafische en geluidselementen toe om de ervaring van spelers fantastisch te maken. De unieke spellen zijn nergens anders te spelen. En wat te denken van de tombola-app die verbazingwekkend goed gebouwd is en je de mogelijkheid geeft om onderweg op mobiele apparaten te spelen.

Het grote aantal spelers voegt een heel leuk sociaal element toe aan de bingosite. De chatrooms zijn levendig en een uitstekende plek om andere spelers te ontmoeten. Je kunt plezier hebben en vriendschappen sluiten.

Tombola organiseert regelmatig wedstrijden in de chatrooms en op Facebook, wees er snel bij wat die zijn reuze populair en trekken honderden deelnemers.

Welkomstaanbod en promoties

Tombola bingo heeft voor nieuwe spelers een mooie bonus gereserveerd, maak er gebruik van en speel uw eerste spellen van dat bonusgeld. Daarna zijn er tal van promoties die het spelen hier zo leuk maak. Zo kunt u speciale Full House-prijzen verwachten, gigantische jackpotten, speciale thema-avonden en tal van mogelijkheden om extra’s te winnen, zoals bonussen, vouchers en nog veel meer. Deze promoties veranderen maandelijks en worden duidelijk gecommuniceerd door de gastvrouwen en mannen die altijd aanwezig zijn om u te assisteren.

De moeite waard

Alles bij elkaar genomen, denken we dat het de moeite waard is om eens een kijkje te nemen. Tombola is een leuke online bingosite die uniek en vriendelijk is. Ga net als vele andere spelers de uitdaging aan en speel bingo zoals het bedoeld is.