online bingo spelen

Kienen

Als u wilt kienen dan kan dat volledig gratis, maar u moet dan eerst kijken waar u kien kunt spelen en waar u gratis geld krijgt om uw favoriete spel te spelen. Een goede optie voor online kienen vindt u bij BingoCams. Zoals u weet is kienen en bingo een spel dat door vele duizenden mensen in ons land wordt gespeeld. Het enige verschil is de naam. In sommige regio’s wordt het spel kienen genoemd, ergens anders heet het bingo. De speleregels zijn gelijk aan die van bingo. Als u gaat spelen krijgt u een kaart waarop de nummers 1 t/m 90 staan. Online kienen wordt bijna altijd met 90 ballen gespeeld en wie het eert de kaart vol heeft wint de hoofdprijs. Vaak wordt er eerst nog om een bepaald patroon gespeeld, zoals een rij, en diagonaal of twee rijen. Hoe meer spelers deelnemen aan de ronde des te hoger zijn de prijzen die er te winnen zijn.

Kienkaarten kunnen in de lobby van de kienruimte gekocht worden. Een medewerker van BingoCams helpt u wanneer u er niet uitkomt. Bovendien is zij altijd aanwezig tijdens het spel zodat er niets mis kan gaan. Vraag gewoon wat u nodig heeft en ze zorgt dat alles geregeld wordt. Kienen is een spel voor uw plezier en de vriendelijke medewerkers zorgen er voor dat u dat plezier kunt ervaren.

Als u gratis wilt kienen dan kunt u het beste naar BeterBingo gaan, dit is een aanbieder waar u via internet kunt spelen. Als u lid wordt, krijgt u direct €5 op uw spelersrekening overgeboekt. Met dit geld kunt u gratis kienen en toch prijzen winnen.

Online kienen

Het mooie van online kienen is dat u dag en nacht kunt spelen. De bingoronden worden 24 uur per dag gedraaid en er zijn altijd spelers te vinden die met u de ronde willen spelen. Bij kienen kunt u kaarten kopen in verschillende prijsklassen van heel goedkoop tot kaarten van €1 per stuk of soms nog hoger. Kortom voor ieders budget is er wel een manier om kien te spelen. De kans om een prijs te winnen bij kienen is erg groot. Hoe meer kaarten u gebruikt per ronde, hoe groter de kans is op de hoofdprijs. En om het nog spannender te maken is er bovendien een jackpot die eens in de zioveel tijd wordt uitgekeerd aan de speler die een volle kaart heeft, binnen de 32 ballen. Deze jackpot kan behoorlijk oplopen en prijzen boven de €1000 zijn geen uitzondering.

Online kienen is leuk en zeer uitdagend. Aanmelden om het spel online te spelen is erg eenvoudig. Ga naar de website van BingoCams en vul het formulier in. Binnen enkele minuten zit u in één van de kienruimtes te spelen met uw bonusgelden wie weet bent u de gelukkige winnaar van één van de grote prijzen. U kunt zoveel kaarten per ronde kopen als u maar zelf wilt, wel is er een maximum van 20 kaarten. Als u meerdere kaarten tegelijk koopt, krijgt u bovendien gratis extra kaarten. U hoeft niet alle kaarten zelf af te strepen, dat doet de computer voor u. U kunt eenvoudig bijhouden welke kaarten er het beste voorstaan en hoeveel nummers u nog nodig heeft om in de prijzen te vallen.