online bingo spelen

Internet bingo

Bij bingo op internet is het net als in het echt de bedoeling om de kaart zo snel mogelijk vol te krijgen. Spelers wachten met spanning op de laatste bal die gaat vallen, wie heeft er dit maal Bingo! Wie wel eens in het echt aan bingo heeft gedaan weet hoe de spanning soms om te snijden is. Een aantal spelers wachten op die volle kaart en de prijs die daar bij hoort. Bij internet bingo gaat het precies zo, het contact onderling er via de chatbox.

Het is bij internet bingo de bedoeling om een bingokaart te kopen en de nummers weg te strepen, die overeenkomen met de getrokken ballen. Het verschil ligt in het gemak, bingokaarten verschijnen aan de bovenkant van uw beeldscherm. De andere spelers kan u zien in een lijstje aan de linkerkant van uw scherm. Onder in het scherm is een chatvenster waarmee u tijdens het spel kunt communiceren met andere spelers. Wanneer de getallen worden getrokken, krijgt u de ballen achtereen op je beeldscherm te zien, als een getal op uw kaart staat, dan wordt deze automatisch weggestreept. Ook bij een volle kaart hoeft u geen actie te ondernemen, de winnaar wordt automatisch bekend gemaakt, heel eenvoudig dus.

Aanmelden bij internet bingo

Wetten en regels betreffende gokken en kansspel verbieden jongeren onder 18 jaar te gokken. Om gokverslaving onder jongeren te beperken zijn online aanbieders van casino spellen en andere spellen, waar een prijs aan verbonden is, verplicht een aanmeldregeling te treffen. Het openen van een account is ook ter bescherming van u. De behaalde punten en de winsten van spellen worden op uw account bijgehouden. Zo kan u altijd de winsten laten uitbetalen en uw eigen basis saldo terug vragen.

Ieder bingoroom heeft zijn eigen regels en prijzen. Bij de ene kamer heeft u al recht op een prijsje bij een lijnbingo en bij de ander bent u verplicht om de hele kaart te vullen. Zo zijn er jackpots verbonden aan een bepaalde lijn of een volle kaart. Wanneer u binnen x aantal ballen een bingo hebt, hebt u recht op een jackpot. De jackpots zijn progressief. Dat houdt in, dat ieder speler bijdraagt aan de hoogte ervan. Een bepaald percentage van de kaartverkoop komt in het potje terecht. De jackpot blijft stijgen, tot iemand deze wint. Er worden prijzen tussen de 2 euro en 20.000 euro uitgekeerd. Soms wel meer.