Bingo met iDeal

Bingo met iDeal

De gemakkelijkste manier om geld over te boeken is via iDeal. Deze manier die exclusief voor Nederland in het leven is geroepen wordt dan ook door 95% van de Nederlandse spelers gebruikt. Het overgeschreven bedrag wordt gelijk bijgeschreven op uw bingo account.

Om alles eens rustig te kunnen testen hebben de aanbieders van online bingo een zogenaamde bonusregeling. Met het geld van de bonus kunt u enkele malen meedoen met echte speelronden. Het is heel goed mogelijk om op deze manier een leuke pot te winnen en verder te kunnen spelen zonder ooit ook maar een inzet te hoeven doen.

Geld storten

Om te kunnen spelen heb je naast de gratis mogelijkheid waarbij u de werking van de bingorooms kunt uit proberen, geld nog op uw spelersaccount. De prijs van de kaarten variƫren van 0,10 euro tot 1 euro per stuk. Om geld op uw rekening te krijgen bieden de rooms verschillende betaalmethoden. iDeal is verreweg de meest gebruikte methode, de online transacties worden direct bijgeschreven op uw spelersrekening. Iedere nieuwe speler krijgt wanneer er geld wordt gestort een mooie bingo bonus.

Naast iDeal, kan er ook via andere manieren geld gestort worden. De creditcard is en blijft een populaire optie. Online bankrekeningen als Neteller en Skrill zijn echter ook populair onder bingospelers.

Manieren om geld op uw account te zetten

Creditcard waarmee u geld kunt storten zijn Mastercard en Visa. Als u een overboeking maakt met deze kaarten wordt het tegoed gelijk bijgeschreven op uw spelersrekening. Via pay per call kunt u tegoed kopen met uw telefoon. Na het doorbellen van de code kunt u direct aan de volgende ronde meedoen. Handig en snel dus, deze methode wordt vooral gebruikt om kleine bedragen over te boeken. PayPoint is een online betaalsysteem waar d.m.v. creditcards en PayPal een storting kan worden gemaakt.