online bingo spelen

Bingo met iDeal

De gemakkelijkste manier om geld over te boeken is via iDeal. Deze manier die exclusief voor Nederland in het leven is geroepen wordt dan ook door 90% van de Nederlandse spelers gebruikt. Het overgeschreven bedrag wordt gelijk bijgeschreven op uw bingo account.

Om alles eens rustig te kunnen testen hebben de aanbieders van online bingo een zogenaamde bonusregeling. Met het geld van de bonus kunt u enkele malen meedoen met echte speelronden. Het is heel goed mogelijk om op deze manier een leuke pot te winnen en verder te kunnen spelen zonder ooit ook maar een inzet te hoeven doen.

Geld storten

Om te kunnen spelen heb je naast de gratis mogelijkheid waarbij u de werking van de bingorooms kunt uit proberen, geld nog op uw spelersaccount. De prijs van de kaarten varieren van 0,10 euro tot 1 euro per stuk. Om geld op uw rekening te krijgen bieden de rooms verschillende betaalmethoden. iDeal is verreweg de meest gebruikte methode, de online transacties via iDeal worden direct bijgeschreven op uw spelersrekening. Iedere nieuwe speler krijgt wanneer er geld wordt gestort een mooie bingo bonus. Hiernaast vindt u de meest recente aanbiedingen van dit moment. Vergelijk alle bonussen en maak de juiste keuze. Sommige aanbieders hebben een actie waarbij u geld krijgt om te spelen zonder dat u een storting hoeft te maken.

Om voor echt geld te kunnen spelen moet er dus eerst geld op het account worden gestort. Dit kan bijvoorbeeld via iDeal. Met internetbankieren kun je zo letterlijk binnen enkele minuten online iDeal bingo spelen voor echt geld. Wanneer er geld wordt gewonnen kan dit dan ook weer makkelijk teruggestort worden. Behalve iDeal, kan er vaak ook via andere manieren geld gestort worden. De creditcard is en blijft een populaire optie bij o.a. kienen. Online bankrekeningen als Neteller en MoneyBookers zijn echter ook aan een flinke opmars bezig.