online bingo spelen

Gratis bingo

BeterBingo is een geweldige bingoroom om te vertoeven, hier is geld te verdienen met het spelen van uw hobby. Er ligt €5 klaar om te beginnen en daarmee kunt u de sterren van de hemel spelen Het geld is helemaal gratis beschikbaar en er hoeft geen overboekingen tegenover te staan. Er zijn diverse spellen die aangboden worden zowel met 75 als 90 ballen, evenveel cijfer staan voor een gedeelte en in willekeurige volgorde op de bingokaarten.

Wanneer het lukt om een volle kaart te krijgen voordat de 32e bal gevallen is dan komt u in aanmerking voor de jackpot dat een flink bedrag zal bedragen. U bent niet de enige speler die in één klap rijk zal worden. BeterBingo heeft naast gratis bingo ook een aantal leuke games in zijn assortiment, die zijn voor de deelnemers gratis te spelen. Ook kunt u daar een gokje wagen en proberen de prijzen in de wacht te slepen. De games zijn een leuke afleiding tijdens de gratis bingo ronden, terwijl u de ballen ziet rollen, waagt u een klein gokje en maakt u het zo nog veel spannender.

Gratis bingogeld

Er zijn tal van bonussen te krijgen, van de €5 aanmeldbonus die u als eerste krijgt kunt u gratis bingo kaarten kopen. De eerstvolgende storting bij iDeal bingo zal u nog veel meer extra geld opleveren. Ook als u aan het spelen bent komen er regelmatig aantrekkelijk bonusvoorstellen voorbij, maak er gebruik van, gemakkelijker geld verdienen is er niet.

Vindt u het spelen zo leuk dat u nog veel meer uurtjes daar wilt verblijven dan kunt u een storting maken. Doe dit met iDeal en u krijgt een 300% bonus uitkering. Kijk wel even wat het maximum van deze bonus is, dat kan soms veranderen.

BeterBingo is in zeer korte tijd marktleider geworden en heeft duizenden spelers blij gemaakt met het altijd weer gezellige bingospel. Maak contact met de andere deelnemers en via de webcam en chat kunt u ervaringen uitwisselen over het spel of welke andere activiteit dan ook.