Bingokaarten

Bingokaarten kopen

Zonder een bingokaarten kunt u niet spelen. Zowel in een zaal als online moet u van te voren een bingokaart aanschaffen. Elke bingokaart is uniek en heeft een eigen reeks van getallen. De bingokaart bestaat uit drie of vijf kolommen afhankelijk van de kamer waarin u speelt.

Er vallen prijzen bij volgespeelde patronen of rijen en een volle kaart. Het is van tevoren bekend  welk patroon moet worden wegstrepen om een prijs te winnen. Denk hierbij aan een horizontale of verticale lijn, een kruisvorm of een vierkant. De persoon, dat als eerst de getallen, dat het patroon vormt wegstreept is de winnaar.

Bingokaarten kiezen

U kunt online uit verschillende  bingospellen kiezen. Het spel wordt vervolgens geladen en vraag om een keuze te maken met hoeveel kaarten u het spel wilt spelen. Hoe meer kaarten, hoe meer kans u maakt op de winst. Het spel is voorbij zodra iemand een volle kaart heeft. De prijzen worden dan verdeeld en een nieuwe ronde staat op het punt te beginnen.

U kunt met verschillende limieten spelen, zo zijn er kamers waar de kaarten 0,10 euro kosten, maar er zijn er ook bingokaarten van 0,25 of 0,50 of zelfs 1,00 euro. Het prijzengeld hangt af van de totale inzetten die er zijn gedaan, meestal betekend dat hoe meer deelnemers er zijn hoe hoger de pot is. Ook het aantal kaarten dat er per deelnemer verkocht worden is van invloed op de grote van de prijzenpot. Na het kopen van de kaarten gaat alles automatisch

Bingokaarten kunnen ook gratis aangeschaft worden, u kunt vrijblijvend meedoen bij een aanbieder van online bingo. Gratis bingokaarten zijn ideaal om eens proef te draaien en te kijken hoe alles werkt. Maar het spelen om geld maakt het allemaal net iets spannender en leuker. De prijzen die te winnen zijn maken het kleine aanschafbedrag al snel goed. Bingokaarten zijn zoals gezegd in verschillende prijsklassen te koop, er is voor iedereen wel een kaart binnen het beschikbare budget.

Automatisch bingokaarten kopen

Internet maakt alles zo eenvoudig. U kunt het systeem uw favoriete kaarten laten onthouden voor een volgende keer. Het systeem koopt dan voor een volgende ronde automatisch hetzelfde aantal kaarten. Ze zijn iedere ronde u gereserveerd totdat u opdracht geeft om de opdracht in te trekken.  De bingokaarten staan klaar zodra het spel begint en zelfs het afstrepen wordt voor u gedaan. Fouten zijn uitgesloten, u kunt relax achterover zitten en wachten op een volle kaart.