BingoCams

Bingocams

Bij de populaire bingoroom BingoCams is het mogelijk om online bingo en chatten te combineren. Maar er is nog iets extra’s, u kunt namelijk de webcam aan zetten tijdens het online bingo spelen. Uw vrienden kunnen u op die manier zien en dat is wel zo leuk. Bovendien kunt u met de webcam geld verdienen.

Wanneer een bingoronde gewonnen wordt en de webcam is ingeschakeld is heeft u kans op een bonus die aardig op kan lopen. Het live win moment wordt opgenomen en de meest vermakelijke uitvoering wint een prijs waar vele ronden mee gespeeld kunnen worden. Het is niet verplicht om de webcam aan te zetten. Iedereen is vrij in wat hij of zij doet.

Er wordt online bingo met 90 nummers gespeeld. De nummers worden automatisch van de kaart gestreept dus hoeft u niet bang te zijn dat u iets mist.

Pak de bonus en speel met plezier

Als nieuwe speler bij BingoCams krijgt u gratis speeltegoed, zonder dat daar een storting voor nodig is. Dus gewoon gratis meedoen en prijzen winnen. Wat houdt u nog tegen, meld u vandaag nog aan en pak die bonusaanbieding.

BingoCams is een geweldige online bingo website voor Nederlandse spelers. Hierdoor kan u eenvoudig uw tegoed opwaarderen met iDeal. Hierdoor kunt u het bedrag dat u wilt overboeken direct bijgeschreven zien bij uw tegoed, u hoeft niet te wachten en kunt meteen weer spelen. Ook is het mogelijk via uw smartphone geld bij te boeken. Online bingo is leuk voor iedereen, probeer het ook maar eens, het kost u niets, gebruik deze kans om te spelen.

Bingokaarten van BingoCams

De kamers zijn ingedeeld aan de hand van de hoogte van de prijs per kaart. Hoe hoger de prijs van de bingokaart, hoe groter de prijzenpot. Hiervan zijn wel verschillende bingorooms ingedeeld op prijs per bingokaart. Deze indeling maakt het u gemakkelijk om de juiste limiet te kiezen zodat u nooit over uw budget hoeft te gaan. Spelen bij BingoCams is wat het moet zijn, plezierig vertier.

In iedere bingokamer is een host aanwezig die de spelers begeleid en helpt als dat nodig is. De altijd vriendelijke begeleider spreekt uw eigen taal.