Bingo bonussen

Bingobonus

Online bingo is heel leuk, maar nog leuker als er een bonus wordt gegeven. Nieuwe spelers maken gebruik van de welkomstbonus die prima te gebruiken is om te kijken of het spel iets voor hen is. We zijn er van overtuigd dat ze het leuk en spannend gaan vinden.

Na aanmelding wordt de bonus direct op het spelersaccount bijgeschreven zodat de eerste bingokaarten gratis gekregen kunnen worden. Voor de welkomstbonus hoeft u geen storting te maken, hij is echt helemaal gratis.

Soorten bonussen

Naast de welkomstbonus zijn er nog andere bonussen te verdienen, denk daarbij aan de stortingsbonus die je ontvangt als je zoals de naam het al zegt een storting maakt. Hoe meer geld je overboekt hoe hoger de bonus. Trouwe spelers zijn belangrijk voor de bingosite, ze spelen veel en komen steeds weer terug. Deze trouwe spelers worden in de watten gelegd en ontvangen zeer regelmatig speciale bingobonussen en andere promoties zoals de Bouncing bonus soort van loterij waar geselecteerde spelers aan mee doen.

Let ook op de speciale evenementen die georganiseerd worden, hierbij valt altijd flink wat extra bonus te verdienen waarmee u gratis ronden kunt spelen en kans maakt op misschien wel de jackpot. Een mooie manier om uw online bingo tegoed te verhogen is het innen van de bonussen die u per email krijgt aangeboden.

Gebruik bonussen om veel te spelen

Het is erg gezellig om bingo te spelen met vele anderen op internet. Al snel zult u een aantal bingo vrienden maken die u regelmatig zult tegenkomen op het scherm. Via de chatbox kunt u ervaringen uitwisselen, tips en andere informatie verkrijgen of gewoon even gezellig over het weer kletsen.

Een medewerker is altijd online aanwezig om het spel eerlijk en gezellig te laten verlopen. Ook is de medewerker een aanspreekpunt voor vragen die u heeft over de bingobonus of de werking van het spel.

Let altijd op speciale acties en gratis ronden, die worden op de meest onverwachtse tijden gehouden, niemand weet wanneer dat is. In die speciale gratis bingoronden kunt u toch gewoon een schitterende prijs winnen. Het aantal deelnemers per ronde is beperkt, dus wees er snel bij als u mee wilt spelen.

Prijzen winnen

Iedereen gunt elkaar een mooie prijs en iedere ronde is er weer een nieuwe kans om te winnen. We hopen u snel te ontmoeten bij een nieuwe ronde van het spannende bingospel. Bingo is en blijft leuk om te doen. Het feit dat u met anderen in een kamer naar dezelfde ballen zit te kijken en de spanning voelt van de volle kaart die nadert is geweldig om te ervaren en te delen. Iedereen wil winnen, maar bij bingo gun je de ander ook zijn moment.

Profiteer van alle bonussen en vooral die u de mogelijkheid geeft om een prijs te winnen zonder dat er ook maar een cent inleg gedaan hoeft te worden. Wij wensen iedereen veel succes met het spelen van online bingo en hopen u regelmatig tegen te komen, misschien zien we u dan terug in het overzicht van prijswinnaars. We zijn er in ieder geval van overtuigd dat er een boel plezier wordt beleefd met spelen.