Bingo uitleg

bingo uitleg

Bingo spelen is niet moeilijk, vele van u hebben het spel al tal van keren gespeeld. De bingo regels heeft u zo onder de knie, de meeste functies gaan vanzelf, stap voor stap wordt u door het bingoscherm geleid om de bingo regels te leren en snel uw eerste bingokaarten te kunnen gebruiken en mee te doen aan het spel.

De software die u nodig heeft om mee te kunnen doen krijgt u gratis aangeboden. Naast de gratis bingosoftware krijgt u ook nog eens gratis speelgeld om alle opties eens goed te kunnen testen. Probeer het gewoon een keer, het is veilig en gezellig wat wilt u nog meer?

De kern van bingo is heel simpel, raak zo vlug mogelijk alle getallen van uw bingokaart kwijt en ontvang de prijs die daar voor beschikbaar is. Klinkt dit u goed in de oren dan raad ik u aan om lid te worden, claim de bingobonus en speel een tijdje. De computer helpt u met het hele proces, alles gaat automatisch, zelfs het weg strepen van de getallen op de kaart.

Bingo gratis proberen

U mag bingo altijd uitproberen, sterker nog u krijgt zelfs geld om dat te doen. Spelen met geld is veel leuker en spannender dan wanneer er niets tussenstaat, de aankoopprijs en de grote van de groep die meedoet aan het spel bepalen de winst die u kan halen als u meedoet. Gratis bingo spelen is een kans die u moet nemen om het spel te leren spelen, nu kunt u risicoloos de functies bekijken en ontdekken hoe alles in zijn werk gaat.

Bent u na verloop van tijd zover dat u geld wilt gebruiken om kaarten te kopen, dan kan dat door een overboeking te maken via iDeal. U stort dan een bedrag van uw bankrekening naar uw spelersrekening. Alle prijzen die u gaat winnen worden ook op die spelersrekening bijgeschreven. Heeft u genoeg geld verdient en wilt u het voor iets anders gebruiken dan kunt u het geld van uw spelersrekening snel terugboeken naar uw rekening bij de bank.

Win de mooiste prijzen

De prijzen die u kunt winnen zijn verschillend in grote, soms enkele euro’s, dan weer ruim duizend euro. Alles hangt samen met de hoeveelheid kaarten die verkocht zijn en de prijs die voor de bingokaart is betaald. De winstuitkering gaat vaak in twee gedeelten, een deel voor een rijtje of patroon en een groter gedeelte voor een volle kaart. Hoe meer bingokaarten u in één keer koopt, hoe groter de kans is dat u gaat winnen.