online bingo spelen

Bingo regels

Zoals u in de bingo regels kunt lezen is het de bedoeling om zo snel mogelijk de 24 nummers die op de kaart staan af te strepen, wie dat als eerste doet is de winnaar. Dit afstrepen gebeurd automatisch door de computer zodat u geen prijzen hoeft te missen, natuurlijk is iedere bingokaart verschillend en zijn er niet steeds dubbele winnaars, al kan dat natuurlijk ook voorkomen. Als er twee of meer winnaars zijn dan wordt de pot verdeeld.

Wanneer u gaat spelen kunt u profiteren van een mooie bingo bonus, gebruik hem om uw eerste ronden te spelen en te kijken hoe alles werkt. U kunt daarna met verschillende limieten spelen, zo zijn er kamers waar de kaarten €0,10 kosten, maar er zijn er ook bingokaarten van 0,25 of 0,50 euro. Het prijzengeld hangt af van de totale inzetten die er zijn gedaan, meestal betekend dat hoe meer deelnemers er zijn hoe hoger de pot is. Ook het aantal kaarten dat er per deelnemer verkocht worden is van invloed op de grote van de prijzenpot. Na het kopen van de kaarten gaat alles automatisch en kunt u genieten van alle mogelijkheden die er extra zijn. U kunt chatten met medespelers of tijdens het rollen van de ballen een game spelen.

Prijzen winnen

Het aantal deelnemers en het aantal gekocht bingokaarten bepalen de totale prijzenpot voor de betreffende ronde. De meeste deelnemers kopen meerdere kaarten, hoe meer kaarten u koopt, hoe hoger de kans op een prijs. Hou wel atijd de bingo regels in de gaten, soms is er een maximum aan het aantal kaarten dat gekocht mogen worden. Er gaat 1/3 van de pot naar de eerste winkans, dit is een vooraf vastgesteld patroon welke op de kaart moet worden afgestreept. Dit kan een kruis of diagonale lijn van cijfers zijn maar er zijn ook andere patronen mogelijk. De rest, dus 2/3 van de pot gaat naar de prijzenpot van de volle kaart. Wie dit als snelste vol heeft wint vaak een flink bedrag.

Let altijd op speciale acties en gratis ronden, die worden op de meest onverwachtse tijden gehouden, niemand weet wanneer dat is. In die speciale gratis ronden kunt u toch gewoon een schitterende prijs winnen. Het aantal deelnemers per ronde is beperkt, dus wees er snel bij als u mee wilt spelen. In de bingo regels staan de voorwaarden van deze speciale acties. Als u voor het eerst op een bingosite gaat spelen raden wij u aan om in de fun mode te spelen. Dit is de gratis spelen optie van BingoCams. Door gratis mee te doen leert u het spel kennen en bent u wanneer het om echt geld gaat beter voorbereid.