online bingo spelen

Bingo nieuws

Wilt u net als vele andere liefhebbers bijblijven in de wereld van het online bingo, lees dan regelmnatig al het bingo nieuws op deze website. Er is over online bingo veel te schrijven. steeds zijn er weer nieuwe ontwikkelingen. Bovendien is er veel te verdienen als u op de hoogte bent van de de aanbiedingen die er zijn. Regelmatig wordt er via onze nieuwsrubriek melding gemaakt van nieuwe bingoacties. Hou dit bingo nieuws dus in de gaten en mis niets.

Met bingo is het altijd feest, zeker als het om bonussen gaat die spelers krijgen als ze spelen. Iedere week krijgen ze per mail wel een fraaie aanbieding. Wij vertellen u nog veel meer nieuws op het gebied van te verdienen bonussen bij bingo. Volg deze bingo nieuws pagina en profiteer van alle voordelen die er te verdienen zijn. We wensen u veel plezier met alle online bingo spellen en hopen dat u het laatst bingo nieuws zult blijven volgen, wij doen er alles aan om u op de hoogte te houden van al het bingo nieuws dat voor handen is.

Actueel online bingo nieuws

De Nederlandse bingosites worden momenteel weergegeven in de Engelse taal. De Nederlandse Kansspel Autoriteit eist dit van aanbieders die in de toekomst een licentie willen aanvragen, ze voldoen hiermee aan de maatregelen die worden genomen om online bingo en kienen in Nederland te reguleren. BingoCams is blij met het voornemen van de Nederlandse overheid om tot invoering van een moderne online gaming regelgeving te komen en wil hieraan zijn volledige medewerking geven. De bingosoftware, de chathosts en de helpdesk zijn wel gewoon in het Nederlands! Speel bingo in het Nederlands en praat ook met de medewerkers in uw eigen taal.

Jackpot Bingo

BingoCams komt met iets nieuws een gegarandeerde jackpot voor alle spelers die mee doen in de jackpot kamer. Het mooie van deze actie is dat iedere keer de jackpot gegarandeerd uitgekeerd wordt en dat één van de spelers een fikse prijs gaat winnen. BingoCams geeft iedere week €7000 aan spelers die een jackpot winnen. Doe mee met het jackpot bingospel, het is een geweldige manier om flink wat extra geld te winnen. Iedere ochtend om 10.30 uur en iedere avond om 20.00 uur wordt er een jackpotkamer geopend waar flink wat extra geld te verdienen valt.

Bingo met 75 ballen

Naast de bingo met 90 ballen, zoals we dat nu al kennen, komt er een nieuwe bingo variant, namelijk bingo met slechts 75 ballen. De 75 ballen variant wordt in Nederland veel gevraagt en daarom zijn we blij dat deze optie is opgenomen binnen zijn software. De verwachting is dat vele spelers uiteindelijk zullen overstappen naar deze variant en dat nieuwe spelers zich voelen aangetrokken tot bingo met 75 ballen.

Bancontact/Mister Cash

Voor de Belgische spelers bij BingoCams hebben ze Bancontact/Mister Cash toegevoegd als betalingsysteem. In België is Bancontact/Mister Cash het meest gebruikt en het systeem is te vergelijken met het Nederlandse iDeal. Het nieuwe online systeem is veilig en uitermate betrouwbaar. Direct na de overboeking kunt u als spelers weer verder gaan met uw favoriete bingospel.