Gratis bingo spelen

Gratis bingo

Als nieuwe speler ligt er een mooie bonus klaar om te beginnen en daarmee de sterren van de hemel te spelen.

Op de bingosites zijn verschillende prijzen en aanbiedingen te verdienen. Zo heb je vaak bij een aanmeld aanbieding of een welkomstgeschenk voor de nieuwe leden. Vaak kan je dan door gratis geld de site proberen of krijg je extra bonussen wanneer je geld stort. Die bingo bonussen kunnen nog behoorlijk oplopen tot wel 300 %. De beste manier om dit spel te spelen is natuurlijk als je van tevoren geen geld hoeft uit te geven. Er zijn diverse gratis bingospellen die aangeboden worden zowel met 75 als 90 ballen en de bijbehorende bingokaarten.

Meer bonussen

Een storting waarbij u gebruik maakt van iDeal zal u nog meer extra geld opleveren. Ook als u aan het spelen bent komen er regelmatig aantrekkelijk bonusvoorstellen voorbij, maak er gebruik van, gemakkelijker geld verdienen is er niet.

Wanneer het lukt om een volle kaart te krijgen voordat de 32e bal gevallen is dan komt u in aanmerking voor de jackpot, hierin zit vaak een mooi bedrag waarmee u vele ronden gratis kunt spelen.

Speel de diverse games

Bingosites hebben naast gratis bingo ook een aantal leuke games in zijn assortiment, die zijn voor de deelnemers vrij om te spelen. U kunt ook een gokje wagen en proberen de prijzen in de wacht te slepen. De games zijn een leuke afleiding tijdens de gratis bingoronden, terwijl u de ballen ziet rollen, waagt u een klein gokje en maakt het zo nog veel spannender.

Er zijn duizenden spelers blij gemaakt met het altijd weer gezellige bingospel. Maak contact met de andere deelnemers via de webcam en chat en wissel ervaringen uit over het spel of welke andere activiteit dan ook.

Gratis bingokaarten

Koop een aantal kaarten en beleef de wereld van online bingo, om de paar minuten kunt u weer nieuwe bingokaarten kopen en begint er weer een spannende ronde. Bij elke vier kaarten die u koopt krijgt u er één gratis, een mooi voordeel waar u zeker gebruik van moet maken. Het maximale aantal bingokaarten dat u per ronde mag kopen is vastgesteld op veertig.